radyobir
radyobir

Beşiktaş Tolgay kararını verdi

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan hakkında karar verildi.

27 Aralık 2018 12:55 | Kategori:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın 'takımdan ayrılacaklar olacak' açıklamasından sonra Tolgay'ın siyah-beyazlılardan ayrılacağı iddia edildi. Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği Tolgay Arslan konusunda, flaş bir gelişme yaşandı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde bizzat gidip istediği Tolgay'ı o dönem transfer edememişti. Eski Beşiktaş yöneticisi ve A Spor yorumcusu Erol Kaynar'a göre adı Fenerbahçe ile anılan Tolgay Arslan affediliyor. Beşiktaş Yönetimi, bu konu üzerinde mekik diplomasisi yaptı.

Yapılan uzun görüşmeler sonrası anlaşma sağlandı ve Tolgay'ın takımda kalmasına karar verildi. Bu gelişme sonrası takasta isimleri geçen Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı'nın ligin ikinci yarısında Fenerbahçe'den ayrılmaları beklenmiyor. Ozan Tufan Bursaspor'da oynarken Şenol Güneş tarafından parlatılmıştı.

Güneş, Beşiktaş ile anlaştığı dönemde Ozan Tufan'ı ısrarla transfer etmek istemiş ancak Tufan Fenerbahçe'yi tercih etmişti. Ozan, geçen sezon ilk 10 hafta düzenli forma şansı bulurken Osmanlıspor maçından sonra Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Genç yıldız, Kocaman'dan sonra Phillip Cocu, Erwin Koeman ve Ersun Yanal tarafından da kadroda düşünülmedi. Beşiktaşlı taraftarlar ise zamanında Ozan Tufan'ın Beşiktaş ile ilgili yorumlarını gündeme getirerek, bu transfere karşı çıkmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI