radyobir
radyobir

Beşiktaş yeni golcü peşinde

Bu sezon yer aldıkları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah- Beyazlılar, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

14 Eylül 2017 11:07 | Kategori:

Kulübün gündemine 1 ay önce Atiba Hutchinson’un önerisiyle gelen Kanada Milli Takımı’nın golcüsü Cyle Larin’in transferi konusunda yönetimin, geri sayımda olduğu bildirildi.

Kulübü Orlando City’le sözleşmesi ocak ayında sona erecek olan 22 yaşındaki oyuncuyla el sıkışan Kara Kartal’ın, genç yıldızı ara transfer döneminde bedelsiz olarak renklerine bağlayacağı öğrenildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş’la anlaşması sonrasında Larin’in, kulübünden gelen sözleşme yenileme önerisen olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Bu sezon Orlando City formasıyla çıktığı 24 Major Lig maçında 11 gol atan Cyle Larin, Amerika Birleşik Devletleri’ne damga vuran genç yıldızların başında geliyor.

ŞİMDİKİ DEĞERİ 3 MİLYON EURO

Siyah-Beyazlılar’ın, Larin’le 4,5 yıllık ön anlaşma sağladığı ve başarılı oyuncunun Ocak ayında İstanbul’a gelip resmi imzaları atacağı belirtildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, şu anda piyasa değeri 3 milyon Euro (12 milyon TL) civarında bulunan Larin’i potansiyeli olan bir isim olarak gördüğü ifade edildi. Orman’ın, genç oyuncuya Avrupa tecrübesi kazandırıp Şenol Güneş’in elinde daha da değerlendirmeyi planladığı konuşuluyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI