radyobir
radyobir

Beyaz Kuğu Aleyna!..

Başarılı sanatçı Aleyna Tilki, Poll Production organizasyonu ve Halkbank sponsorluğunda gerçekleşen 'Halkın Yıldızları' konserleri kapsamında önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

30 Ocak 2019 02:14 | Kategori: Magazin

Genç sanatçı, sahnede stil danışmanı Oğuz Erel’in seçtiği Mehmet Korkmaz imzalı beyaz tüylü elbisesiyle adeta bir kuğuyu andırdı.



"YOLCULUĞUMDA BANA ARKADAŞ OLUYORSUNUZ" 

Sahnesine 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla başlayan Tilki, "Amerika’dan sonra ilk konserimi veriyorum. Çok heyecanlıyım. İyi ki geldiniz, yolculuğumda bana arkadaş oluyorsunuz" diyerek konserine devam etti. 



Genç sanatçı, ’Dipsiz Kuyum’, ‘Yalnız Çiçek’ gibi sevilen şarkılarının yanı sıra Sezen Aksu, Neşet Ertaş, Dua Lipa, MFÖ gibi müziğin efsane isimlerinin eserlerine de sahnesinde yer verdi. 7’den 70’e her yaş grubu seyircinin olduğu konserde salonu dolduran yaklaşık 3 bin kişi Aleyna Tilki'ye gece boyunca eşlik etti.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI