radyobir
radyobir

Beyaz kuğu Röya...

Azerbaycan'ın süperstarı Röya, Türkiye'deki altıncı single çalışması 'Afaki'yi müzikseverlerin beğenisine sundu.

01 Ekim 2018 15:14 | Kategori: Magazin

Daha önce yaptığı çalışmalarla Türkiye’de de adından söz ettiren ve son olarak Yıldız Tilbe’nin proje albümünde ‘Ummadığım Anda’ adlı şarkıyla yer alarak büyük beğeni toplayan başarılı şarkıcı, yeni teklisinin klibi için Fransız Saint Joseph Yetimhanesi’nde kamera karşısına geçti. 

1868 yılında inşa edilen yapı, kapılarını ilk kez bir klip çekimi için açmış oldu. Sözü ve müziği Oğuz Yılmaz’a, düzenlemesi Alper Atakan’a ait olan ‘Afaki’nin klip yönetmenliğini Orçun Mutlu üstlendi. Çekimleri iki günde toplam 20 saat süren ve 27 kişilik bir ekibin görev yaptığı romantik klipte, tarihi sütunların arasında beyaz tül kostümüyle prensesleri andıran Röya, duru güzelliğiyle de dikkat çekti. 

"ÇOK YORULDUK AMA DEĞDİ”

Klip çekimleri sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden güzel şarkıcı, yeni çalışması hakkında "Şarkıyı ilk duyduğumda çok sevmiştim, klip de çok güzel bir mekanda çekildi. İki gün çok yorulduk ama bence bütün bu çabalara değdi.” dedi. İddialı şarkı, Poll Production etiketiyle, bugün tüm müzik marketler ve dijital platformlardaki yerini aldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI