radyobir
radyobir

Beyaz Saray aile şirketi oldu!..

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray İletişim Direktörlüğü görevine geçici olarak, kızı Ivanka Trump'ın da yakın arkadaşı olan Hope Hicks'i getiriyor.

17 Ağustos 2017 08:07 | Güncelleme :17 Ağustos 2017 08:16 | Kategori: Dünya

Hope Hicks, geçtiğimiz ay bu göreve getirilen ve basına sızan skandallarının ardından 10 gün içinde görevinden ayrılmak zorunda kalan Anthony Scaramucci’den boşalan yere geçici olarak getirilecek. ABD basını Hicks’in, kızı Ivanka’dan sonra Trump’ın en çok güvendiği isim olduğunu yazdı. Washington Post gazetesi, Trump’ın tüm tweet’lerini, Trump’ın talepleri doğrultusunda Hicks’in attığını aktardı. 

Trump, kızı Ivankadan sonra en çok güvendiği isim Hope Hicks’i Beyaz Saray’a aldı

Kariyerine Hiltzik Strategies adlı halkla ilişkiler firmasında başlayan Hicks, 2014’te Ivanka Trump ile çalışmaya başlamıştı. Ivanka’nın ürünleri için modellik de yapan Hicks, Victoria Secret modeli Hillary Rhonda ile olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Hicks’in yolu ABD Başkanı Donald Trump ile seçim kampanyası sırasında kesişti. Kızı Ivanka’nın yanında çalışırken Hicks’i beğenen ve seçim kampanyasında kendisine basın danışmanı olarak görev veren Trump, Beyaz Saray’a geçtikten sonra da Hicks’e ‘Statejik İletişimler Direktörlüğü’ görevini verdi.

Üniversite yıllarında lacrosse takımında oynayan Hope Hicks’in, tıpkı Trump gibi hiç alkol almadığı belirtiliyor. Hicks’in gençlik yıllarında Ralph Lauren için modellik yaptığı ve Gossip Girls dizisinde rol aldığı da biliniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI