radyobir
radyobir

Beykoz Kundura Fabrikası'nda yangın

Beykoz Yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.

29 Haziran 2018 02:40 | Güncelleme :30 Haziran 2018 15:43 | Kategori: Yaşam

Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Yalıköy'deki dizi ve film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipelerinin yangına müdahalesi sürüyor.

İTFAİYEDEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki yangının kontrol altına alındığı belirtildi. 

İBB tarafından Beykoz Kundura Fabrikası yangını ile açıklama yapıldı. Açıklamada, "Film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki yangın İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor" denildi. Ayrıca açıklamada yangın ihbarının 15:06’da alındığı belirtilerek, ekiplerin 15.07’de çıktığı ve müdahaleye 15:14’te başlandığı belirtildi. Açıklamaya şöyle devam edildi; "İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Beykoz, Kavacık, Çavuşbaşı, Ümraniye, Yenidoğan, Büyük Bakkalköy gruplarından 17 araç 51 itfaiye personeli ile müdahale edildi.Yaralanma ve can kaybı olmaması sevincimizdir" 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI