radyobir
radyobir

Beykoz'da narkotik operasyonu

Beykoz'da narkotimleri, özel harekat polisler ve helikopterin de desteğiyle 8 farklı adrese eş zamanlı narkotik operasyonu düzenledi.

26 Ocak 2018 09:05 | Kategori:

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği narkotimleri, Beykoz’da farklı adreste uyuşturucu madde depolandığı ve ticaretinin yapıldığını tespit etti. Belirlenen adreslerde fiziki ve teknik takiplerini tamamlayan narkotimleri, gece vakti özel harekat polislerinin ve helikopterin de desteğiyle 8 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Beykoz’da Çamlıbahçe mahallesi üzerinde bir gecekonduya baskın yapan polis ekipleri, evde bulunan şahısları etkisiz hale getirdi. Adreslerde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ve iki adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Adreslerdeki 4 şüpheli şahıs ise gözaltına alındı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI