radyobir
radyobir

Beyoğlu'nda Mehmet Erdem rüzgarı

Farklı yorumu ve tarzıyla özel bir dinleyici kitlesi olan Mehmet Erdem, Beyoğlu'nun sevilen mekanı "Sanat Performance" ta sevenleri ile buluştu.

15 Ekim 2018 14:41 | Kategori: Magazin

Kendine has tarzı ve yorumuyla sevilen sanatçı Mehmet Erdem, İstanbul’un en yeni ve en sevilen eğlence mekanı "Sanat Performance” ta sahne aldı. Her yaştan sevenin sevgi gösterisinde bulunduğu ünlü sanatçının konserinde unutulmaz anlar yaşandı.

"Hakim Bey”, "Acıyı Sevmek Olur Mu?”, "Aşkımız Bitecek” gibi herkesçe hit olmuş parçalarının yanı sıra son albümü "Neden Böyleyiz”in de en sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde ünlü sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kalarak dinleyicileri coşturdu.

Binlerce kişinin katıldığı konserde Mehmet Erdem’in hayranları bir yandan şarkılara eşlik ederken bir yandan da konserden fotoğraf ve video çekerek anı ölümsüzleştirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI