radyobir
radyobir

Bıçaklı terör Hollanda'ya sıçradı

Hollanda'nın Lahey kentinde bıçaklı saldırı düzenlendiği bildirildi. Olayda 3 kişi yaralandı. Saldırganı arama çalışmaları devam ediyor.

30 Kasım 2019 05:52 | Kategori: Dünya

İngiltere'nin başkenti Londra'daki bıçaklı saldırının ardından, Hollanda'nın Lahey kentinde de bir bıçaklı saldırı düzenlendiği bildirildi.
Hollanda polisinden yapılan yazılı açıklamada, Lahey kentindeki Büyük Pazar Sokağı'nda bıçaklı saldırı sonucu yaralananların olduğu belirtildi.

​Yerel emniyet yetkililerince yapılan açıklamada, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekiplerinin gönderildiği belirtildi.

Yerel medyadaki haberlerde, olayda yaralanan 3 kişinin hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.



Lahey Emniyeti, sosyal medya üzerinden yayınladığı açıklamada, şüpheliyi 'hafif koyu tenli, 45-50 yaşlarında gri eşofmanlı bir erkek' olarak tanımladı. Hollanda'da 'hafif koyu tenli' tanımlaması, daha çok Kuzey Afrikalı ya da Ortadoğulular için kullanılıyor.

Yetkililer saldırganı arama çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, olay yerinde güvenlik önlemlerinin arttırıldığı gözlendi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI