radyobir
radyobir

Biden'ın Covid testi yeniden pozitif çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'ın COVID-19 test sonucunun yeniden pozitif çıktığı açıklandı. Biden, geçen hafta COVID testinin pozitif çıkması ve bazı semptomlar göstermesi üzerine karantinaya girmiş Çarşamba günü karantina süresi sona ermişti.

31 Temmuz 2022 08:59 | Kategori: ABD

Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden’ın bugün yapılan COVID-19 testinin yeniden pozitife döndüğü belirtildi. Açıklamada Biden’ın şu aşamada herhangi bir semptom göstermediği ancak testinin pozitif çıkması nedeniyle yeniden karantinaya gireceği belirtildi.

ABD Başkanı Joe Biden da COVID-19 testinin yeniden pozitife döndüğünü Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Biden mesajında "Arkadaşlar bugün yeniden COVID testim pozitif çıktı. Bu çok az sayıda kişiye olan bir durum. Hiçbir semptomum yok ama çevremdeki insanların güvenliği için karantinaya gireceğim. Halen çalışıyorum ve yakında yeniden aranızda olacağım" ifadelerini kullandı.



Biden, karantinasının bitmesinin ardından Çarşamba günü kameralar karşısına geçmiş ve halka COVID-19 hatırlatma dozu aşısını olması çağrısında bulunmuştu. Biden’ın bir hafta önce yine Çarşamba günü COVID-19 salgınına yakalandığı açıklanmıştı.

Doktorlar Biden’ın tedavi süresince kendisine Paxlovid adlı ilacın verildiğini açıklamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI