radyobir
radyobir

Bir eve yıldırım düştü!.. Dere taştı!..

İstanbul Beykoz'da şiddetli yağış nedeniyle su baskınları meydana geldi, Elmalı deresi taştı.

30 Eylül 2018 09:55 | Güncelleme :30 Eylül 2018 12:26 | Kategori: Meteoroloji

Olay, sabah saatlerinde Beykoz Elmalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış nedeniyle bir binanın çatısına yıldırım düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan çatıya müdahale etti. 



İtfaiyenin uzun uğraşları sonucu çatıdaki yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binada maddi hasar meydana geldi. 



"Büyük bir patlama duyduk” 

Olayı duyan bir vatandaş ise büyük bir ses duyduğunu belirterek, "Bir patlama duyduk, baktık çatı yanıyor. Yıldırım düşmüş. İçeridekiler kendi imkanlarıyla çıktı” dedi.



HAVA DURUMU

Marmara Bölgesi'nin genelinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece azalacak.



Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı bölge geneli, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.



Gece saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden kuvvetli yer yer fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi beklenen rüzgar ile kuvvetli yağış sonucu yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbirli ve dikkatli olması isteniyor.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI