radyobir
radyobir

Bir senatörün testi daha pozitif çıktı

ABD'li Cumhuriyetçi Louisiana Senatörü Bill Cassidy, yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Cassidy, virüse yakalanan ikinci senatör oldu.

21 Ağustos 2020 06:59 | Kategori: Dünya

ABD'li Cumhuriyetçi Louisiana Senatörü Bill Cassidy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) taşıyan bir kişiyle temas etmesinin ardından yaptırdığı testin pozitif çıktığını duyurdu.

Cassidy, yaptığı açıklamada "Tıp uzmanlarımızın talimatlarına sıkı bir şekilde uyuyor ve başkalarını da aynısını yapmaya şiddetle teşvik ediyorum" ifadelerini kullandı.



Senatörün ofisi ise Cassidy'nin 14 gün boyunca karantinada kalma ve temaslı olduğu şahısları bildirme de dahil Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nin (CDC) yönergelerine uyduğu bilgisini paylaştı.

Mart ayında Cumhuriyetçi Kentucky Senatörü Rand Paul, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıklayan ilk senatör olmuştu.

Demokrat Virginia Senatör Tim Kaine ve Demokrat Pensilvanya Senatörü Bob Casey de Kovid-19'a yakalananlarla temas etmelerinin ardından 14 günlük karantinaya girmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI