radyobir
radyobir

Biraz Söz Dinle

Yazar: Banu Noyan A 7 Kitap

11 Temmuz 2021 10:41 | Kategori: Okudukça

A7 Kitap tarafından yayımlanan ve çıktığı gün tükenen kitabıyla Banu Noyan; kadın erkek ilişkilerinden iş hayatındaki iletişime, annelik/kadınlık halleri üzerinden erkeklere yönelik tavsiyelere kadar hayata dair pek çok konuda fikrini cesur bir şekilde kaleme aldı. Zaman zaman hayata dair sevdiği hikâyeleri ve sözleri de aktardığı kitabında Yıldırım Mayruk, Haldun Dormen, Cemil İpekçi, Neslihan Yargıcı, Müge Anlı, Çiğdem Tunç, Emre Kınay, Cem Özer, Seda Akgül, Armağan Çağlayan, Şenay Akay, Özge Ulusoy gibi sanat, moda ve televizyon dünyasının sevilen isimleri de kitapla ilgili görüşlerine yer verdi.

Banu Noyan kitabını şu cümlelerle anlatıyor:

"Bu kitap bazen itiraflarımı bazen gözlemlerimi, hayatıma sırası geldiğinde girenleri ve hayatımdan çıkanları, kızdıklarımı güldüklerimi, saydıklarımı saymadıklarımı, nefretlerimi mutluluklarımı, hüzünlerimi hayallerimi, hayal kırıklıklarımı, içimde kopan fırtınaları, yalnızlığımı, kuru kalabalıklarımı, tesadüflerimi, şanslarımı, şanssızlıklarımı, zıplamalarımı, ağlamalarımı, heveslerimi, kursağımda kalanları, elde ettiklerimi, edemediklerimi, "keşke”lerimi, "tüh ya”larımı, "vah vah”larımı, "hayda”larımı ve hayatın içinden daha birçok his, duygu, düşünceleri, yani beni, yani seni anlatacak.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI