radyobir
radyobir

Birbirlerinden hiç ayrılmıyorlar

Justin Bieber ile Selena Gomez'in ilişkileri zaman zaman çıkmaza girse de genç çift zaman zaman yollarını ayırsa da belli ki birbirlerinden kopamıyorlar.

29 Ağustos 2014 07:54 | Güncelleme :29 Ağustos 2014 11:00 | Kategori: Magazin

Bir süredir tekrar bir araya geldikleri konuşulan Selena Gomez ile Justin Bieber, önceki gün Kanada'nın Ontario kentinde havaalanında görüntülendi. Uçaktan ayrı ayrı indikten hemen sonra el ele tutuşan çift haklarındaki "acaba yeniden barıştılar mı" sorularına da son noktayı koydu. Justin Bieber'ın ailesini ziyarete giderken yanından Selena Gomez'i de götürmesi çiftin aralarındaki buzların tamamen eridiği yorumlarına yol açtı. İlk olarak Hannah Montana dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Selena Gomez, Disney Kanalı'nda yayınlanan Waverly Büyücüleri adlı diziyle çok küçük yaşta yakaladı. 22 yaşındaki Gomez daha sonra müzik kariyerine ağırlık verdi. 20 yaşındaki Justin Bieber ise 2008 yılında Youtube'da koyduğu bir video sayesinde bugünlere geldi. Selena Gomeze ve Justin Bieber ilk olarak 2011 yılında çıktıkları tatilde el ele göz göze objektiflere takıldı. O Meksika tatilinde yanlarında ailelerinin olduğu da konuşuldu.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI