radyobir
radyobir

Birlikte suşi yediği esrarengiz kadın kim?..

Rıza Sarraf'ın New York'ta birlikte görüntülendiği kadının, bir zamanlar Ebru Gündeş'in hayranı ve devamında da yakın arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu ifade edildi.

13 Eylül 2018 07:05 | Kategori: Dünya

İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili Amerika'da görülen davanın önemli ismi Rıza Sarraf, geçen günlerde New York'taki Nobu adlı restoranda görüntülendi.
Savcılıkla anlaştığı ve New York'taki bir cezaevinin özel bölümünde tutulduğu sanılan Sarraf'ın fotoğrafı yankı uyandırdı.

Bu arada yemekte ona eşlik eden kadının kimliği de ortaya çıktı.  Söz konusu kadının, bir zamanlar Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş'in hayranı ve sonrasında arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu ifade edildi.

Yıllar boyunca Gündeş'e hemen her davette, seyahatte ve sahne programında eşlik eden Akgün'ün neden Amerika'da olduğu, neden Sarraf'la görüştüğü merak konusu oldu.

Bu arada Akgün ile bilinmeyen bir sebeple arası açılan ve uzun zamandır eski dostuyla görüşmeyen Gündeş'ten de bu buluşmayla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI