radyobir
radyobir

Bodrum kıyılarında keşfedeceğiniz 7 mekan

Deniz,kum ve güneş üçlüsünü iliklerinize kadar hissettiğiniz yerlerin başında Bodrum geliyor. Siz de tatil denildiğinde gittiğiniz yeri karış karış gezmek isteyenlerden misiniz?

02 Mayıs 2020 10:59 | Güncelleme :02 Mayıs 2020 18:52 | Kategori: Seyahat

 

Yaz gelmeden Bodrum’da keşfedebileceğiniz yerlere şimdiden bakabilirsiniz. Konaklama için birbirinden konforlu alanlar sunan Bodrum pansiyonları göz atabilirsiniz.

1. Gümüşlük

Tatil için gittiği bölgede bohem tarzı arayanlar için doğru yer Gümüşlük. Bölgeye hakim bir bitki örtüsü gibi her yeri saran begonviller ve zambaklarla kaplı Gümüşlük’te cennetten karelere şahit olabilirsiniz. El sanatları ve balık restoranları uzun sahil yürüyüşlerinize eşlik eder. Ayaklarınız suya değerken ahşap bir masada, gün batımını seyrederek yemek yemenin tadını çıkarabilirsiniz.

2. Akyarlar

Ege’de sakinliği arayanların ilk uğrak yeri Akyarlar oluyor. Rumlardan kalma taş evlere ve tarihi dokuya şahit olacağınız bölgede huzurlu limanlara demir atabilirsiniz. Aldığı yoğun rüzgar sebebiyle rüzgar sörfü yapmak isteyenlerin başlıca tercihleri arasında.

3. Bitez

Hem Bodrum’un merkezine yakın olmak hem de tatilin tadını çıkarmak isteyenlere Bitez iyi bir öneri olabilir. Yeşil alanlarıyla ön plana çıkan bölgede birçok mavi bayraklı otel yer alıyor. Her zevke uygun restoran seçenekleri sayesinde şık ve salaş mekanlar elinizin altında olur.

4.Yalıkavak Marina

Yaz başında sahile demir atıp denizin tadını lüks ortamlarda çıkarmak istiyorsanız Yalıkavak tam size göre. Restoran, kafe, lüks mağazalar ve çeşitli sanat galerileri bölgede sizi bekliyor.

5. Güvercinlik

Bodrum’da konaklarken gün içinde ziyaret edip dönebileceğiniz yerlerden biri Güvercinlik. Adeta balıkçı mahallesini andıran bu bölgeyi gördüğünüzde tatil rotanızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bodrum’a 20 km uzaklıkta olan Güvercinlik, her yıl önemli ölçüde turist ağırlayan beldelerin arasında yer alıyor. Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal.com’dan daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

6. Tavşan Adası

Bodrum’a demir atmışken Kral Yolu’ndan başlayarak Tavşan Adası’na geçebilirsiniz. Keyifli ve sakin bölgeye ulaşmak için, denizin içinden yürüyerek farklı bir heyecana kapılabilirsiniz. Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal.com ‘dan daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

7. Barlar Sokağı

Barlar Sokağı hiç eksilmeyen müzik sesleri ve hareketli atmosferiyle eğlencenin kalbi konumunda. Eğlenmeyi seven tatilciler burada buluşuyor. Gezeceğiniz yer kadar konaklayacağınız otel de önemli. Tüm tavsiyeleri bir arada görmek istiyorsanız https://www.neredekal.com/bodrum-otelleri/ sayfasına göz atabilirsiniz.

 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI