radyobir
radyobir

Boğaziçi'nde İtalyan rüzgarı esecek

Uluslararası keman virtüözü Cihat Aşkın, Devlet Sanatçısı Ayla Erduran ve Giorgio Metteoli şefliğindeki Festa Rustica Enseble ile birlikte Albert Long Hall'de konser verecek. "İtalya'dan Sevgilerle" başlıklı konserde, Bach'ın İkili Konçertosu seslendirilecek.

17 Nisan 2017 10:59 | Kategori: Kültür & Sanat

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri’nin 26 Nisan’daki konukları uluslararası keman virtüözü Cihat Aşkın ve Devlet Sanatçısı Ayla Erduran olacak. İtalyan Festa Rustica Ensemble ile birlikte Bach’ın İkili Keman Konçertosu, Telemann’ın blokflüt için suiti de seslendirilecek.

İtalya’dan Sevgilerle başlıklı konserin İtalyan sanatçıları, 26 Nisan akşamı 19:30’da Albert Long Hall’de İtalyan rüzgarı estirecek.

Yıllar içinde pek çok önemli sanatçıyı, oda müziği grubunu, dans topluluğunu ve sanat merkezlerinin aranan solistlerini ağırlayan Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, 20. yılının kutlandığı 2017’de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, Klepierre ve THY’nin verdiği destekle dünyaca tanınmış isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI