radyobir
radyobir

Bombacılardan birinin kimliği kesinleşti

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara'daki terör saldırısını yapan canlı bombalardan birinin kimliğinin kesinleştiğini diğeriyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

19 Ekim 2015 12:59 | Kategori:

Ankara Garı'na düzenlenen bombalı saldırının faillerinden birinin kesin olarak belirlendiğini belirten Davutoğlu şunları söyledi:

ANKARA'DAKİ BOMBALI SALDIRI

Bir çok terör saldırısı engellendi. Savcı, görevli hakim eldeki bilgilere rağmen hukuki sürece göre tutuklar ya da bırakır.

Biz hem takip ederiz hem yakalarız hem de hazırlık olduğunu hissettiğimizde gözaltına alırız.Yapılması gereken her şey yapılıyor.

Zihin karışıklığı yok. 20 Temmuz sonrasında Amerika ile görüşme sonucu olumlu sonuca ulaşıldı, DAEŞ operasyonuna Türkiye de katılıyor. Suruç saldırısından sonra operasyon yaptık. ne zaman gerekli olursa bu konuda DEAŞ'a karşı müdahalelerde yer alıyoruz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI