radyobir
radyobir

Bomontiada Kış Panayırı'nda cumartesi atölyeleri

Yaratıcı kültür kampüsü bomontiada'da gerçekleşen Panayır, 24 Aralık Cumartesi günü Bi Değişik Yastık Atölyesi, Pilates Seansı, Işıklı Kartpostal Atölyesi, Yılbaşı Cupcake Atölyesi, Kaykay Kişileştirme ve Toplama Atölyesi, Makrome Atölyesi, Denim Atölyesi, Papyon Quartet Pop-Up müzik etkinliği ve Uninvited Jazz Band konserine ev sahipliği yapacak.

23 Aralık 2016 11:54 | Kategori: Yaşam

Alt Sanat Mekânı’nda saat 11.00 – 14.00 saatleri arasında katılımcıların el dikişiyle aksesuar üretebilecekleri Bi Değişik Yastık Atölyesi, 11.00 – 12.00 saatleri arasında ise Pilates Seansı yapılacak. Saat 14.00 – 15.00 arasında yapılacak Yılbaşı Cupcake Atölyesi, 15.00 – 17.00 saatleri arasında katılımcıların kendi kaykaylarını kişileştirecekleri Kaykay Kişiselleştirme ve Toplama Atölyesi ve 16.30 – 19.00 arasında iplerle zevkli motiflerin yapılacağı Makrome Atölyesi yine Alt Sanat Mekânı’nda gerçekleştirilecek.

bomontiada sakinlerinden ATÖLYE’de ise 13.00 - 16.00 saatleri arasında düzenlenecek Işıklı Kartpostal Atölyesi’nde katılımcılar elektronik devrelerle ışıklı kartpostal yapacak. Away Denim kurucusu Nermin Köse tarafından verilecek Denim Atölyesi ise 16.30 – 19.30 saatleri arasında yine ATÖLYE’de gerçekleşecek. İki bölümden oluşacak atölyede katılımcılar, ilk bölümde denimin kısa tarihi, kumaş bilgisi, yıkama uygulamaları ve sürdürülebilir denim hakkında sektörel bilgiler öğrenecek. İkinci bölümde ise "upcyling” yöntemi ile kullanılmayan kotlardan çeşitli kesim ve dikim teknikleri ile yeni ürünler oluşturacak.

bomontiada avlusunda saat 14.00 ve 16.00’daki pop-up konserlerde Papyon Quartet, saat 19.00’da ise Uninvited Jazz Band katılımcılarla buluşacak.

Panayır kapsamında ATÖLYE, Babylon, Delimonti, Kilimanjaro, Monochrome, The Populist, Lunapark Shop, Mina Design, Lucky Culture, Mesele, 7 Elephants, Destek Tasarım, The Terzihane, Hamm Design, Atölye 11, Luxa İstanbul, Happily Ever Paper standları da bomontiada avlusunda yer alacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI