radyobir
radyobir

Boşanmadan 10 erkekle evlendi...

ABD'de bir kadın 11 yıl içerisinde boşanmadan 10 kez evlenince mahkemelik oldu. Evlendiği erkekler arasında bir de Türk var.

11 Nisan 2015 17:59 | Kategori: Dünya

New York'ta yaşayan Liana Barrientos'un sahte belgeyle boşanmadan evlendiği kişiler arasında bir de Türk var.

Konuya ilişkin ABD medyasında birçok haber çıktı. Bronx Bölge Savcılığı'ndan yapılan açıklamada; 39 yaşındaki sarışın kadın, sahte belgeyle evlilik başvurusu yapmakla suçlanıyor.

CNN'de yer alan habere göre; ilk evliliğini 23 yaşında yapan Barrientos, sadece bir yıl sonra boşanmadan farklı biriyle dünya evine girdi. Son evliliğinden sadece 18 gün sonra da başka biriyle nikâh masasına oturdu.

Barrientos beşinci evliliğini ise 1 Mart 2002 yılında Duran Göktepe adlı bir Türk'le yaptı. 

Dominik Cumhuriyeti asıllı olduğu belirtilen Barrientos'un oyunu 2010'da evlendiği Salle Keista'nın şikâyetiyle ortaya çıktı.

Savcılık, Barrientos'un evliliklerini vatandaşlık elde etmek için tertiplenen yolsuzluklar kapsamında gerçekleştirdiğine inanıyor.

Bir ara sekiz erkekle, şimdiyse dört erkekle aynı anda evli olduğu öğrenilen kadın, cuma günkü duruşmada suçsuz olduğunu savundu. Fakat Barrientos mahkeme çıkışında bilet almadan metroya binince polis tarafından yakalandı.

Bir sonraki duruşması 18 Mayıs'ta yapılacak Barrientos, ceza alması halinde dört yıl hapis yatabilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI