radyobir
radyobir

Boşanmaktan vaz mı geçtiler?..

Yaklaşık bir yıl önce boşanma kararı alan dünyaca ünlü ABD'li sinema oyuncuları Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yeniden birlikte olduğu ileri sürüldü.

10 Ağustos 2017 02:25 | Kategori: Magazin

Ünlü çiftin çevresinden olduğu belirtilen ama ismi açıklanmayan bir kaynak, US Weekly’ye açıklamasında, "Boşanma süreci durdu. Onlar son birkaç ayda bu süreci ileriye götürecek hiçbir şey yapmadı ve şimdi herkes onların bunu yapmayacağını düşünüyor” dedi.

Ünlü çiftin ismi açıklanmayan bir diğer tanıdığı da, "Herkes, onların yeniden birlikte yaşamaya başlamasını bekliyor. Boşanmayı iptal ettiklerini açıklar ve her şeyi rayına koymaya çalışırlarsa şaşırmam” dedi.

US Weekly, geçtiğimiz mayıs ayında, Pitt ve Jolie’nin çocuklarından gizli olarak görüştüğünü yazmıştı. Pitt’in alkolden vazgeçmesinin ilişkilerinin ısınmasına neden olduğu belirtilmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI