radyobir
radyobir

Bowling salonuna silahlı saldırı!..

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Torrance kentindeki bovling salonunda silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı açıklandı.

05 Ocak 2019 06:49 | Kategori: Dünya

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Torrance kentinde silahlı saldırı gerçekleştiği ve çok sayıda kişinin vurulduğu belirtildi. Polis, bölge sakinlerine olayın gerçekleştiği alandan uzak durmaları çağrısında bulundu. İlk bilgilere göre saldırıda 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. 



Saldırının gerçekleştiği yere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırının gerçekleştiği bovling salonunda çok sayıda kişinin kanlar içinde yerde yattığı görülüyor.



Los Angeles Times'a konuşan bir görgü tanığı, saldırının gerçekleştiği bovling salonunda bir konsolun arkasında 15 dakika saklandığını, saldırıdan önce tartışma yaşandığını belirtti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI