radyobir
radyobir

Böyle gelin arabası görmediniz

Bir süre önce yapılan nikahla hayatını Tuğba Meydan ile birleştiren Emrah Meydan, düğün töreni için traktörünü gelin arabası yaparak süsledi. Önünde "Evleniyoruz" yazan traktörle, Gazi Mahallesi'ndeki kız evine giden damat Emrah Meydan, düğüne traktörle geldi.

02 Eylül 2015 06:14 | Kategori: Yaşam

Traktörün römorkunu balonlarla süsleyen damat Emrah Meydan gelin Tuğba Meydan davulcular ve sağdıçlarla birlikte ilçe meydanında konvoylar eşliğinde düğün salonuna geldi. Güzergah boyunca vatandaşların ilgisiyle karşılaşan gelin ve damat, diğer sürücülerden de alkış aldı. Düğün salonuna traktörle gelen gelin ve damat davetlilerden büyük alkış aldı.

GELİNİN FİKRİYMİŞ

Damat Emrah Meydan, traktörü gelin arabası yapmanın eşinin fikri olduğunu söyledi. Teklifi biraz garip karşıladığını ama daha sonra kabul ettiğini ifade eden Emrah Meydan, "Traktör konusunda daha önce eşime karşı çıktım. Eşimin traktörünü gelin arabası yapmak istemesi ilginç geldi. İlkler hiç bir zaman unutulmaz. Ben de eşimin kararına saygı gösterdim. Sonrasında benimde kafama yattı. Yaz mevsiminde kır düğün salonunda iyi olacağı düşüncesiyle sağdıcımı davulcuları eşimi alarak traktör römorkunda düğüne gittik" dedi.

Tuğba Meydan ise üniversitedeyken bir farklılık arayışında olduğunu belirterek, "Bu arayışta aklıma traktör geldi. Aynı zamanda biz Yörük çocuğuyuz. Özümüzü yansıtalım istedik.

Bize de bir farklılık katar diye düşündüm. Traktör konusunda hayallerim vardı. Düğün zamanı geldiğinde nişanlımı traktör konusunda ikna ettim. Beraber bunu planladık ve istediğimiz oldu" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI