radyobir
radyobir

Böyle hırsızlık görülmedi

Şişli Bomonti'de mazgalları çalan bir hırsız, suçüstü yakalandı. Kağıt topladığı el arabasından mazgallar çıkan zanlı, polis merkezine götürüldü.

02 Ocak 2019 05:18 | Kategori:

Olay, sabah 10 sularında Bomonti Tünel girişinde meydana geldi. Şişli’de kağıt toplayıcılığı yapan bir şahıs, Şişli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerinin takibine takıldı. İhbar üzerine polisin takibe aldığı şahıs, el arabasında çaldığı mazgallarla yakalandı. İrili ufaklı birçok mazgal ve metal malzemenin çıktığı el arabasında şahsın adı yazarken, 20'li yaşlardaki şahıs hırsızlık yaptığı yönündeki iddiaları reddetti. 

Bomonti Tünel girişinde bulunan demir telleri keserek içeride bulunan metal malzemeleri de çalan Uğur A., suçüstü yakalandığı halde kendisinin yapmadığını ve el arabasının ona ait olmadığını söyledi. Polis ekiplerinin mazgal hırsızlarının 2 kişi olduğunu belirledikleri ancak diğer şahsın kaçtığı yönünde bilgi edinilirken, kaçan ikinci şahıs ise ekipler tarafından kısa süre sonra yakalandı. 

Bölgede yaşayan görgü tanığı ise kesilen tellerin önündeki metal parçaları göstererek hırsızın bunu da çalmaya çalıştığını ancak alamadığını belirterek, "Mazgalların çalınması da çok tehlikeli. Arabalar kaza yapabilir" ifadelerini kullandı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI