radyobir
radyobir

Bu Bi Mucize

Yazar: Haluk Ziya Tarkmen Hayykitap 730

22 Nisan 2020 17:35 | Kategori: Okudukça

...ve bir gün Büyük Rejisör sahneyi değiştirirse!

"İnsanoğlu şu anda yaptığından çok daha fazlasını hak eden bir algoritmanın parçası olduğunu, yaptıklarının kendisinden çok daha büyük şeylere yansıdığını kavradığında Büyük Rejisör sahneyi değiştiriyor. Bizler kendimizi küçük, önemsiz ve etki alanı kısıtlı olan varlıklar olarak düşünmeye öyle çok alışmışız ki, içimizdeki hayatın birçok şeyi aşabileceğini gözden kaçırıyoruz.

Bu kitapta sizi mucizelerin önünü açacak bir algoritmanın parçası yapmanın yöntemlerini konuşacağız. Mucizeyi değil, mucizenin önünü açmayı konuşacağız. Gündelik hayatın sıradan anlarını güzel ve yaşanır kılan rehber mesajlardan, evrenin gizli el sıkışmalarından bahsedeceğiz. Adını ne koyarsanız koyun, insanlığın iyi yanlarıyla rezonans kurabilecek yaklaşımlara vurgu yapacağız.”

Milyon Dolarlık Sözler kitabının yazarı Haluk Ziya Türkmen, kendini kalbi olarak yaşam rüzgârına bırakabilmeyi, bunu yapabilenleri anlatıyor. Miras aldıkları duruma değil, o durumla ne yapacaklarına karşı sorumluluk duyanları… Hayatın amacının kesinlikten vazgeçip onun görkemli belirsizliğine kucak açmak olduğunu düşünenleri… Kalbine güvenenleri… Her gecesinin Kadir, her tanıştığının Hızır olmasını ümit edenleri!

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI