radyobir
radyobir

Buketteki resimler işi bozdu!

Buketteki erotik resimleri gören damat düğünden hemen sonra eşinden boşandı Eski sevgilisi olan kadının bir başka erkekle evlenmesini hazmedemeyen kıskanç bir adam, gelinin erotik fotoğraflarının kayıtlı olduğu hafıza kartının da yer aldığı bir buketi genç çiftin düğününe götürdü.

10 Temmuz 2014 10:17 | Kategori: Dünya

Daily Mail tarafından konuyla ilgili olarak geçilen haberde, fotoğrafları gören damadın derhal eşinden boşandığı ve bu suretle de çiftin evliliğinin sadece birkaç saat sürdüğü bildirildi.
Düğün töreninin nerede gerçekleştirileceğini öğrenen eski sevgili, kimliğini gizleyerek katıldığı törenden ayrılırken yanında getirmiş olduğu buketi damada yakın bir şekilde bıraktı. Bukete iliştirmiş olduğu notta, genç adama çiçeklerin arasına sakladığı hafıza kartındaki fotoğraflara bakmasını söyleyen kıskanç sevgilinin bu önerisine kayıtsız kalmayan çiçeği burnundaki damat, hafıza kartında geline ait erotik fotoğrafları gördükten hemen sonra eşinden ayrılmaya karar verdi.
Müslüman din adamı Şeyh Gazi Bin Abdul Aziz Al-Shammari, konuya ilişkin olarak gazetecilere verdiği demeçte, gördüğü fotoğraflardan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşayan genç adamın düğünün ertesi günü kendisine başvurduğunu söyledi.
Olayın kahramanları ve gerçekleştiği yer hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Bilinen tek detay ise konuya ilişkin olarak Kuveytli gazetecilere açıklamalarda bulunan din adamının Suudi Arabistan’da yaşadığı bilgisi oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI