radyobir
radyobir

Bunga bunga partilerini ifşa eden manken ölü bulundu

İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi'nin "bunga bunga" olarak bilinen partilerini ifşa eden kilit tanıklardan Fas asıllı model Imane Fadil'in şüpheli bir şekilde öldüğü ortaya çıktı. Milano Savcılığı, Fadil'in ölümüyle ilgili olarak cinayet şüphesiyle soruşturma açtı.

16 Mart 2019 06:52 | Kategori: Dünya

İtalyan haber ajanslarının savcılık makamlarına dayandırdığı haberlere göre 34 yaşındaki Imane Fadil, 29 Ocak'ta Milano'da hastaneye kaldırıldı. 1 Mart'ta hayatını kaybetti.

Fadil'in ölüm haberi ise ancak bugün duyuruldu.

İtalyan medyasına yansıyan haberlere göre şiddetli karın ağrısı, şişkinlik gibi şikayetleri olan Fadil, hastanede tedavi altındayken görüştüğü aile üyelerine ve avukatına birileri tarafından zehirlendiğinden kuşkulandığını söyledi.

'PARTİLERİN KİTABINI YAZIYORDU'

2011 yılında dönemin başbakanı Berlusconi'nin evinde verdiği partilerden bazılarına katılan Imane Fadil, daha sonra bu partilerin cinsellik içeren detaylarını mahkemede anlatmıştı.

Imane Fadil'in "bunga bunga" olarak anılan bu partiler hakkında bir kitap yazmakta olduğu da belirtiliyor.

Fadil, geçen yıl Il Fatto Quotidiano gazetesine verdiği mülakatta Berlusconi'nin evindeki ortamı "onlarca kadının katıldığı bir çeşit tarikat" diye tanımlamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI