radyobir
radyobir

Burak 2 hafta sahalardan uzak

Trabzonspor'da, gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçı öncesinde sakatlık şoku yaşandı. 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Burak Yılmaz, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

23 Ekim 2017 20:25 | Kategori:

Süper Lig'de dün sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan lider Galatasaray, hafta sonu Trabzonspor deplasmanına çıkacak. 

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın ardından görevi devralan Rıza Çalımbay ise ilk maçında Yeni Malatya maçında 1-0 yenilerek kötü bir başlangıç yaptı. 

Her iki takımda şimdi gözler 10. haftada oynanacak olan maça çevrildi. Ancak bu maç öncesinde Trabzonspor'a kötü bir haber geldi.

Trabzonspor’un Evkur Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Burak Yılmaz’ın, en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Bordo mavili forma ile bu sezon çıktığı 8 maçta 7 gol kaydeden ve takımın en golcü ismi olan Burak Yılmaz’ın, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sağ arka adelesinde zedelenme olduğu belirtildi. Tedavisine başlanan 32 yaşındaki deneyimli forvet oyuncusunun, en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI