radyobir
radyobir

Burak Beşiktaş'a "evet" dedi!..

Çin'den yıllık 8 milyon Euro'ya yakın bir para kazanan Burak Yılmaz, yönetici Umut Güner ile bir araya geldi.

15 Haziran 2017 13:41 | Kategori:

Artık top Beijing Guoan’da Burak Yılmaz ismi artık daha yüksek sesle söylenmeye başladı...

Başkan Fikret Orman’ın, taraftar tepkisine karşın geçtiğimiz hafta yaptığı "Burak Yılmaz’a sıcak bakıyorum” açıklamasının ardından harekete geçen Siyah-Beyazlılar, kiralamak 
Futboldan sorumlu yönetici Umut Güner, Milli Takım’dan dönen ve İstanbul’da ailesi ile birlikte kısa bir tatil yapan yıldız golcü ile önceki gün masaya oturdu.

Teknik direktör Şenol Güneş’in de çok istediği Burak Yılmaz, Umut Güner’e Beşiktaş’ta seve seve oynayabileceğini iletti.

Yapılan görüşmede rakamlar da konuşuldu... Burak şu anda Beijing Guoan’dan yıllık 8 milyon Euro’ya yakın bir para kazandığını belirtip yıllık 4 milyon Euro’dan kapıyı açtı.

Bunun üzerine Umut Güner, bu rakamın makul olmadığını, en fazla 3 milyon Euro garanti ücret ödeyebileceklerini ve buna maç başı ücretinin de eklenebileceğini söyledi.

EN BÜYÜK ENGEL BEIJING GUOAN

Çin’de mutsuz olduğunu ve ailesini özlediğini söyleyen Burak Yılmaz’ın, Beşiktaş’a gelmeyi çok istediği için bu teklife "Evet” dediği öğrenildi.

Burak’ı ikna eden Siyah-Beyazlılar’ın önündeki en büyük engel Beijing Guoan Kulübü...

Çin’de çok iyi bir performans gösteren yıldız futbolcuyu bırakmaya sıcak bakmayan Beijing Guoan yetkilileri, şimdilik transferin gerçekleşmesini istemiyor.

Tatilini bitirip Çin’e dönen Burak Yılmaz ise Beşiktaş’ta oynamak istediğini belirtip izin isteyecek.

Gelişmeler doğrultusunda da Siyah-Beyazlılar kiralık teklifini iletecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI