radyobir
radyobir

Burcu Kara'dan oğluna birinci yaş kutlaması

Güzel oyuncu Burcu Kara, oğlunun birinci yaşını dostları ve ailesiyle kutladı. Bir yıl önce oğlunu kucağına alan Kara, Ali Çınar için evinin bahçesinde doğum günü kutlaması düzenledi.

04 Eylül 2018 02:51 | Kategori: Magazin

duğu doğum gününe oyuncu arkadaşı Akasya Asil Türkmen kızı Pera ve eşiyle birlikte katıldı.



Oğlu Ali Çınar’ın en özel kutlamasında heyecanını gizleyemeyen  Kara, pasta kesilirken gözyaşlarına hakim olamadı. Burcu Kara kutlamaya katılan tüm davetlilerle gün boyunca hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.


Eşi Fırat Parlak ve oğlu Ali Çınar ile birlikte doğum gününde çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Burcu Kara, gönderiye " Ali’cim. Bugün sayende şahane bir gün daha yaşadık. Ailemiz ve dostlarımızla katlandı birinci yaş mutluluğumuz. Senin vesilenle kocaman bir sevgi bahçesine döndü evimiz. Varol, sağlıklı ol, hep ol oğlum. İyi ki, iyi ki, iyi ki doğdun.” notunu ekledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI