radyobir
radyobir

Büyükada'da kültür-sanat esintileri

Bilindiği gibi geleneksel olarak her sene yaz sezonunda Adalar Kültür Derneği, kültür-sanat faaliyetleri kapsamında Büyükada'da birçok etkinlik düzenlemekte.

21 Temmuz 2014 14:09 | Güncelleme :21 Temmuz 2014 15:20 | Kategori: Kültür & Sanat

Nurhan Ulusaraç

Bu sene de aynı kapsamda Yaz 2014 Kültür Sanat etkinlikleri adı altında geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Ayla Akyol'un resim sergisi açıldı. Bilindiği üzere bu sergi 25 Temmuza kadar sürecek. Yine aynı hafta sonu akşamı Oktay Kocamaz bir konser verdi. Hemen ardından, yani geçtiğimiz Pazar günü’de Meral Kanık tarafından hazırlanıp sunulan ‘Sizin Seçtikleriniz’ adlı müzik programı yapıldı. İşte bu güzel programlar ardı ardına ve hız kesmeden yine devam ediyor.

Adalar Kültür Derneği bu sefer başka bir sergiyle merhaba diyecek tüm İstanbullulara ve sanatseverlere; 26 Temmuz-1 Ağustos 2014 tarihleri arasında Türkiye’nin sayılı katı sanatçılarından Nurhan Ulusaraç’ın, ‘Katı ve Ebru’ sergisiyle… Çınar Meydanı’ndaki; Derneğin sergi salonunda tüm İstanbullular ve adalıların ziyaretine açılacak olan bu sergi, ramazan ayının son haftası boyunca ve bayramın 1.Günü de dahil sanatseverlerin yolunu gözlüyor olacak. Sergiyi gezmek isteyen sanatseverler hafta içi ve hafta sonu tüm günlerde mesai saatleri içerisinde Ulusaraç’ın bu ilginç sergisini ziyaret edip, gezip görebilecekler. Ayrıca, isterlerse beğendikleri eserleri imzalı olarak satın alabilecekler. Daha fazla bilgi edinmek isteyen sanatseverler, sanatçının www.nurulusarac.com sitesinden bilgi edinebilirler. (Haber: Sezai Şengönül)

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI