radyobir
radyobir

Çalgıcılar arasında bir güzel

Kuzgun adlı diziyle setlere geri dönen Burcu Biricik önceki gece Asmalımescit Corridor'daydı.

01 Şubat 2019 02:20 | Kategori: Magazin

Kız arkadaşlarıyla geldiği mekanda yaklaşık üç saat vakit geçiren Biricik, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

'BARIŞ'LA BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİK'

Barış Arduç'la Kuzgun adlı dizide başrolü paylaşan Burcu Biricik, muhabirlerin "Dizinin çekimleri nasıl gidiyor?" sorusuna "Barış'la birbirimizi çok sevdik. Yönetmenimiz ve ekip arkadaşlarımızla da iyi uyum yakaladık" cevabını verdi. 



'REYTİNG KORKUMUZ YOK'

Son senelerde yayından kalkan iddialı yapımlar hakkındaki "Bir çok iddialı proje reytinglerin kötü gelmesiyle yayından kalkıyor. Reyting korkunuz var mı?" şeklindeki soruya ünlü oyuncu "Reyting korkumuz yok. Bakalım seyirci karar veriyor o durumlara. Biz iddialıyız" sözleriyle yanıt verdi.

'SERENAY SARIKAYA SENİN YANINDA KİM Kİ?'

Asmalımescit'te taksi bulmak için yürüyen Burcu Biricik'e sokak çalgıcıları eşlik etti. Şarkılar söyleyen çalgıcılar "Ablam seni çekemeyen anten taksım. Güzellik kraliçesi ablamız. Yap güzelliğini. Serenay abla (Serenay Sarıkaya için) senin yanında kim ki? En güzel ablamız" sözleriyle Burcu Biricik'e övgüler yağdırdılar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI