radyobir
radyobir

Çalhanoğlu verdi veriştirdi

Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, dün akşam UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Arsenal karşısında 3-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından maçın hakemi Jonas Eriksson'a büyük tepki gösterdi.

16 Mart 2018 12:09 | Kategori:

Milan'da son dönemlerde gösterdiği performansla adından sıklıkla söz ettiren Hakan Çalhanoğlu, takımının dün gece UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Arsenal'la oynadığı maçta gol perdesini açan isim olmuştu.

Ancak bu golden dakikalar sonra Danny Welbeck'in ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda hakem Jonas Eriksson penaltı noktasını göstermiş ve tüm şimşekleri üzerine çekmişti.

Hakan da 3-1 yenildikleri ve turnuvaya veda ettikleri maçın ardından Milan TV'nin canlı yayına konuk olarak İsveçli hakem hakkında ağır ifadeler kullandı.

"Hakem maçın adamıydı." diyen Çalhanoğlu, "Bunu asla unutmayacağım. Ricardo Rodriguez, Welbeck'e dokunmamıştı bile. Ama hakem penaltı kararı verdi. Şu çok açık ki bu karar, maçı değiştirdi." ifadelerini kullandı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI