radyobir
radyobir

Çalışanlar canını zor kurtardı!..

Adana'da Seyhan ilçesinde plastik eşya deposunda büyük bir yangın çıktı. Yangını söndürmeye çalışan fabrika çalışanları canlarını zor kurtardı. Ekipler, hem yangını söndürmek hem de yakında bulunan akaryakıt istasyonuna yangının sıçramaması için yoğun çaba sarf ediyor. Yangın ise halen devam ediyor...

26 Ocak 2017 14:09 | Kategori: Yaşam

Seyhan ilçesindeki Şakirpaşa Mahallesi'ndeki plastik masa ve sandalye gibi eşya satışı yapan firmaya ait depoda elektrik kontağından yangın çıktı. Yangını fark eden fabrika işçileri durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Haber verilen Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile depo çalışanlarının müdahale ettiği yangın hızla büyüdü. 

Kentin birçok noktasından yangın nedeniyle oluşan dumanlar görüldü.



ÇALIŞANLAR KENDİNİ DIŞARI ATTI

Depoda çalışan personel ise yangını söndürmek için içeri girince dumandan etkilendi. Çalışanlar bir süre sonra depodan kendini dışarı attı. Bir çalışanın ise yangından eşyaları kurtarmaya çalıştığı görüldü. Bir çalışanın ise yangından eşyaları kurtarmaya çalıştığı görüldü. 



YAKININDA AKARYAKIT İSTASYONU VAR

Olay yerinde çalışmalarını sürdüren itfaiye erleri merdivene çıkarak yangına havadan da müdahale etti. Deponun yakınındaki akaryakıt istasyonu ise polisi de alarma geçirdi. Yangının akaryakıt istasyonuna sıçrama tehlikesine karşılık depo ile akaryakıt istasyonu arasına iş makineleri getirildi.

KONTROL ALTINA ALINAMADI

Depodaki yangın nedeniyle D-400 karayolu Mersin-Adana istikameti trafiğe kapatıldı. 10 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın yaklaşık 1.5 saat geçmesine rağmen kontrol altına alınamadı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI