radyobir
radyobir

Cambridge'li güzel

Son dönemde oynadığı 'Kimse Bilmez' dizisindeki performansı ve güzelliğiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Beran Özel, katıldığı davetlerde güzelliği ve düzgün fiziği ile de büyük beğeni topluyor.

10 Ekim 2019 15:18 | Kategori: Magazin

İstanbul Moda Haftası kapsamı boyunca katıldığı defilelerde güzelliğinin yanı sıra fiziğiyle de moda tasarımcılarının da dikkatini çekti. Gelecek yeni sezon moda haftasında podyumda yürüme teklifi bile alan Özel'in gün geçtikçe sosyal medya hesabında yabancı hayranları tarafından da büyük ilgi görüyor.

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı "7. Koğuştaki Mucize" adlı filmin galasına da katılan Beran Özel, orada da şıklığı ile tam not almıştı.

Henüz 21 yaşında olan başarılı oyuncu Beran Özel, Cambridge Görsel ve Sahne Sanatları Okulu’nda oyunculuk eğitimi almış ve okuduğu dönemde İngiltere’deki çok köklü ve kraliyet akademisi olan Royal Academy of Dramatic Arts’ın (RADA) düzenlediği ‘RADA Shakespeare Ödülleri’nde sahnelediği oyunuyla bronze ödül kazanmış. Türk tiyatrosunun, dizi ve sinema filmlerinin usta oyuncusu İpek Bilgin'den oyunculuk eğitimi de alan Özel, işine duyduğu azmi ve heyecanı her geçen gün daha çok çalışarak hep yüksek tuttuğunu belirtti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI