radyobir
radyobir

Cami saldırganı mahkemede Nazi selamı verdi

Norveç'in başkenti Oslo yakınlarındaki El-Nur İslam Merkezi Camisi'ne düzenlediği saldırının ardından 'cinayet ve terör' ile suçlanan Norveçli Philip Manshaus, bugün çıktığı duruşmada bir kez daha Nazi selamı verdi.

07 Ekim 2019 14:11 | Kategori: Dünya

Avukatları Unni Fries ve Audun Becksrom ile Oslo’da hâkim karşısına çıkan 22 yaşındaki Philip Manshaus Nazi selamı verdi.

Manshaus, tutukluluk süresinin uzatıldığı 9 Eylül’deki duruşmada da heyeti aynı şekilde selamlamıştı. Manshaus hakkındaki suçlamaları reddetmişti.

Philip Manshaus, 10 Ağustos’ta 17 yaşındaki üvey kız kardeşini öldürdükten sonra Barum şehrinde yönetimi Afganlara ait El-Nur İslam Merkezi Camisi'ne saldırı düzenlemişti.  

Afganistan vatandaşı 65 yaşındaki Muhammed Refik'in engellemesi sayesinde katliamın önüne geçilmiş, saldırıda bir kişi yaralanmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI