radyobir
radyobir

Can Bonomo Akasya'da sahne aldı

Beşinci yaşını kutladığı Akasya Kar Festivali'nde Can Bonomo'yu ağırladı. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Bonomo'yu yüzlerce seyirci coşkuyla karşıladı.

10 Mart 2019 21:03 | Kategori: Magazin

Türkiye’nin ve dünyanın en tanınmış ve en sevilen markalarını misafirleriyle buluşturan Akasya beşinci yaşını yılın en görkemli kar festivali ile kutladı. Misafirlerini birbirinden eğlenceli, aksiyon dolu etkinlikleriyle ağırlayan Akasya’da ringo rampası ve serbest düşüş kulesi başta olmak üzere eğlenceli aktiviteler yer aldı. Festivalin ikinci gününde Can Bonomo renkli müzikal sahnesiyle ziyaretçilerle buluştu. 

Sahnede büyük bir coşkuyla karşılaşan Bonomo, "Akasya’nın beşinci yaşını kutlamak için buradayız” ifadesini kullandı. Tüm şarkılarını misafirlerle birlikte seslendiren Bonomo, nisan ayında çıkacak olan yeni albümünün heyecanını paylaştı. Bonomo, doğumu ve vefatı mart aylarında gerçekleşen usta oyuncu Sadri Alışık’ı unutmadı ve ‘Ali Baba ve Kırk Haramiler’ şarkısı ile andı. 

Ayrıca Türkiye’nin en başarılı snowboard sporcuları 90 ton karla yapılacak platformda tüm becerilerini sergilediği festivale binlerce seyirci katılım gösterdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI