radyobir
radyobir

Canbay & Wolker Kimdir?

Canbay & Wolker'den Canbay mahlaslı, asıl adı Vahap Canbay olan 10 Kasım 1997 doğumlu yeni okul bir rapçi.

06 Haziran 2020 11:17 | Güncelleme :06 Haziran 2020 14:51 | Kategori: Kültür & Sanat

Wolker ise 25 Kasım 2000 doğumlu bir rapçi. Piyasaya beraber adlarını duyuran bu iki yeni okul rapçi, çocukluklarını İstanbul’un Bağcılar semtinde geçirmiştir. Canbay, ilkokul ve orta öğretim dönemini Bağcılar Cumhuriyet Okulu’nda tamamlamıştır. Wolker ise ilkokul ve orta öğretimi Bağcılar İsmet İnönü Ortaokulu’nda tamamlamıştır. Canbay lise döneminde Bağcılar Lisesi’nde başlamıştır ve Gökşen Akşam Lisesi’nde sürdürmüştür. Çocukluklarından bu yana hep beraber olmuş ve yine birlikte bu piyasaya giren bu ikili, amatör müzik kariyerlerine 2011 yılı civarlarında başlamıştır. O zamanlar amatör bir şekilde demolar çıkaran ve hiç şarkısı olmayan bu ikili, her ne kadar new school denseler de aslında yıllardır bu piyasanın az da olsa içinde kendilerine yer bulmuşlardır.

İlk defa 2018 yılında çıkardıkları "Elbet Bir Gün” parçası, çıktığı ilk hafta listeleri alt üst etti ve yaklaşık 150 milyon izlenme aldı. BU şarkı, Fox TV’de zamanında yayınlanmış "Şampiyon” dizisinde, "Elbet Bir Gün” parçası ise internet sitesi olan BluTV’de yayınlanan ve hala yayınlanmaya devam eden internet dizisi "Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana’da” dizisinde Soundtrack olarak kullanılmıştır. Canbay Wolker Dayanamam indir piyasaya yükseklerden girişi, kariyerlerinin sonraki dönemlerinde de onlara bir önayak olmuştur. Canbay & Wolker’in ikili uyumları ses tonlarının benzerliği ve rap müziğe olan yetenekleri onları bu kadar yukarı taşıyan yegane faktördür. Canbay & Wolker Mp3 indir yükle veya dinle.

Bu ikili, daha sonra Velet ile "UYAN” adlı bir şarkı yapmıştır fakat Velet tarafındaki telif sorunları sebebiyle çok dinlenmesine rağmen yayınlandıktan kısa bir süre sonra Youtube ve Spotify’dan kaldırılmıştır. İkili, her zaman üretken bir iş ahlakı içinde çalışmaya devam etmektedirler.

Kaynak: Mp3 indir


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI