radyobir
radyobir

Canlı yayına buzullarda katılacak

ABD Başkanı Barack Obama'nın iklim değişikliği konferansına katılmak üzere üç günlük ziyarette bulunduğu Alaska'da Bear Grylls'in sunduğu 'Running Wild' adlı programa katılacağı açıklandı.

02 Eylül 2015 07:02 | Kategori: Dünya

Ünlülere solucan yedirmesiyle, idrarlarını içirmesiyle tanınan programı yayınlayan NBC kanalı, Obama’nın bu şova görevde iken katılan ilk ABD başkanı olacağını açıkladı.

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada ise çekimin Kenai Dağları’ndaki Exit Buzulu’nda gerçekleşeceği belirtildi. Obama vahşi doğada hayatta kalma mücadelesi verirken, iklim değişikliğinin buzullar üzerindeki etkilerine de birinci elden tanıklık etmiş olacak. İngiliz ordusu özel kuvvetlerde eski bir asker olan Grylls, programa çağırdığı konukların vahşi doğada ruhsal ve fiziksel tahammül sınırlarını test ediyor.

Başkan’ın katılacağı programın yayın tarihi henüz netleşmiş değil.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI