radyobir
radyobir

Çapkın veteriner duvara nasıl tosluyor?..

Yeni sezonun en iddialı filmlerinden sonbaharda vizyona girmeye hazırlanan Murat Yıldırım ve Özge Gürel'in başrolünü paylaştığı romantik komedi 'İlk Öpücük' filminin çekimlerinin final yemeği önceki akşam Mila by Roka Pera adlı mekanda yapıldı. Geceye Murat Yıldırım ve eşi İmane Elbani, Özge Gürel ve erkek arkadaşı oyucu Serkan Çayoğlu da katıldı.

20 Nisan 2017 00:58 | Kategori: Magazin

"İlk Öpücük"ün başrol oyuncusu Murat Yıldırım, komedi alanında ilk kez rol aldığını belirterek "Bugün bizim kutlama yemeğimiz. Film çekimleri o kadar güzel başladı ve öyle güzel bitti ki... Yapımcımız Shebnem Askin şu tarihte başlayacak ve bitecek dedi. Hiç aksama olmadı.  Nazar değmesin.  Çok eğlendik, çok güldük sette. Ben onlara gülmekten oynayamadım, onlar bana ağlamaktan. Benim için ilk deneyimdi. Tiyatroda yapmıştım ama bu kadar komedi ağırlıklı bir işte oynamadım. Komedi ciddi yapılan bir işmiş, onu iyice anladım. Umarım altından kalkabilmişimdir’ dedi.
 
Bu filmde her şey tam tamınaydı
 
Yıldırım ‘Seyirci olarak komediyi çok severim. Ben kendi okuduğum senaryoya çok güldüm. Her yaştan izleyicinin sevebileceği bir film oldu.  Kaliteli bir komedi yazmış yazarımız. İlk defa komedi olması anlamında kimilerine göre riskli olabilir ama ben hiç öyle bir risk görmedim’ şeklinde konuştu. Oyuncu ‘Argolu komedi hakkında ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna ise ‘Argolu da olur, argosuz da olur komedi. Bu argosuz denk geldi.  Yerine göre, argoyu öyle bir sahnede kullanırsınız ki çok gerçektir. Bir kelime herkesi güldürebilir. Onu oraya niye koyduğunuz belli eder kendini. Bu filmde her şey tam tamınaydı’ cevabını verdi.



Yönetmen Murat Onbul da bu ekiple çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek ‘Sizlerle çalışmak çok keyifliydi. İnşallah bir sürü film yaparız’ temennisinde bulundu.
 
İlk kez bir sinema filminde rol alan Özge Gürel ‘Romantik komedi aşina olduğum bir alandı. Çok eğlenerek yapıyordum.  Komedi yaparken çok keyif alıyorum.  Murat’la partnerliğimiz de çok iyi geçti. Tam hissiyatımızı filme geçirebildiğimizi düşünüyorum. Umarım seyircinin de çok keyif alacağı bir deneyim olacak. Bekliyoruz herkesi’ açıklamasını yaptı.
 
Komediseverlerin gözde oyuncularından Sadi Celil Cengiz, duygularını ‘Benim LuckyRed Film’le ikinci işim. Daha önce Hayatımın Aşkı dizisini yapmıştık. Bu kadroyla çalışmaktan çok memnunum. Komik bir film yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah seyirci de bizimle aynı hissiyatta filmi izler’ cümleleriyle ifade etti.
 
Hayrettin de rol arkadaşı Murat Yıldırım’ı kastederek  ‘Ben bu adama gülmekten oynayamadım. Sahneler ve kamera arkası da çok güzeldi. Özge’yle olan elektriği, yönetmenimiz de, Sadi de... Projenin içinde bulunmaktan çok mutluydum. İnşallah bu kadroyla devam ederiz’ dedi.
 
Yapımcı Şebnem Aşkın ‘LuckyRed’in ilk film projesi, çok mutluyum. Dilerim seyirciler de bizim kadar sever filmimizi. Sonbaharda sinemalardayız’ diyerek sözlerini noktaladı.  



Çapkın bir veterineri oynuyorum
 
Geceye eşi İmane Elbani ile katılan Murat Yıldırım basın mensuplarının soruları üzerine komedi ve dramayı karşılaştırarak ‘Komedi oynamak çok zevkliymiş. Çünkü sürekli eğlenceli bir set ortamı oluşuyor. Dram oynamak da öyle ama ister istemez sahneler arası bir 15 dakika zaman gerekiyor. O psikolojiden çıkmak güç olabiliyor. Kendimi çok nadir seyrettim ama gülmekten oynayamadığımız sahneler oluyordu hepimizin.  Hatta bu beni ara ara korkutuyordu’  dedi. Yıldırım, filmde canlandırdığı Hakan karakterini de ‘Çapkın, biraz vurdumduymaz bir veteriner. Sonra tabii duvara çarpıyor.  Eğlenceli olduğuna inanıyorum’ sözleriyle anlattı.
 
İmane Türkçe dersi alıyor
 
Murat Yıldırım, basında çıkan hamilelik haberleriyle ilgili ‘Yanlış bir haber, İnşallah yakında olur diyelim’ şeklinde konuşurken eşi Elbani hakkında da ‘Evliliğe alıştık tabii, belli olmuyor mu? Kendisi Türkçe’yi öğreniyor. Sürekli beraberiz, sette de sağ olsun çok destek oldu bana. Gece gündüz demedi. Türkçe dersleri alıyor. Ben de yardımcı oluyorum tabii.  Türkçe konuşuyorum o bana Arapça cevap veriyor’ dedi. Yıldırım, eşinin yılanlarla aynı kafeste yer aldığı çok konuşulan ‘Hazine Adası’ yarışması görüntüleri içinse ‘Fransa’da yayınlanmış o program. Bir günlük, oranın starlarının katıldığı çok da yüksek reyting alan bir yarışma. Ben de seyrettiğimde şaşırmıştım. Oradaki erkeklerden daha cesur, valla ben o yılanlarla yapamazdım. Ama ona ‘Ben de yapardım’ dedim. Siz söylemeyin’ yorumunu yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI