radyobir
radyobir

Carvalho F. Bahçe'ye mi geliyor?..

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için dikkat çekecek bir iddia ortaya atıldı. Slimani'yi takımdan göndermeye çalışan sarı lacivertlilerin, uzun süre Galatasaray'ın gündeminde yer alan Alan Carvalho'yu transfer edebileceği belirtildi.

31 Ocak 2019 11:07 | Kategori:

Uzun süre Galatasaray'ın listesinde yer alan Alan Carvalho’nun Türkiye temsilcileri olan Özkan Doğan ve Recep Doğukan Çetin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. 

Galatasaray’ın transferden vazgeçmesi üzerine 27 yaşındaki Brezilyalı forveti Fenerbahçe’ye öneren menajerler, "Oyuncunun kulübüne 3,5 milyon Euro, futbolcuya da 3 milyon Euro verirseniz sabah ilk uçakla İstanbul’a getirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bu öneriye "Teknik ekip ve sportif direktör Damien Comolli ile görüşürüm. Kabul edilirse size geri dönüş yaparım” yanıtını verdiği öğrenildi.

Çin takımlarından Guanco Hengda Taobao forması giyen Alan Carvalho, Galatasaray ile Dubai’de transfer görüşmesi gerçekleştirmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

Salzburg'da gösterdiği performansla tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Alan Carvalho, sürpriz bir kararla Çin'in Guangzhou Evergrande 11 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

29 yaşındaki golcü, Guangzhou Evergrande forması altında 101 resmi karşılaşmada 58 gol ve 27 asistlik performans sergiledi.

Alan ile Galatasaray uzun süre görüşmüş, hatta Galatasaray ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Dubai'ye görüşmeye bile gitmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI