radyobir
radyobir

Çeçen liderin 6 yaşındaki koruması

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramzan Kadirov, yakın koruma ekibine 6 yaşındaki Magomed-Emi Gaziyev'i de ekledi.

26 Temmuz 2019 06:24 | Kategori: Dünya

6 yaşındaki Gaziyev, Çeçen lider Kadirov’u çok seviyordu. Öyle ki onun koruması olmayı çok istiyor, hatta bunun için ağlıyordu. Minik çocuğun bu anlarının ailesi tarafından kayda alınıp internet üzerinde paylaşılmasından sonra, Kadirov minik sporcunun hayallerini gerçekleştirmeye karar verdi ve onu yakın korumaları arasına dâhil etti.

Kadirov, hevesli miniği makamına kabul etti ve ona çalışanlarından biriymiş muamelesi gösterdi. Ardından yeni korumasına gerekli olan üniforma ve silah gibi ekipmanların alınması için talimat verdi. Tabii ki de bunların tümü, yerel bir oyuncak dükkânından alınacaktı.

Instagram hesabından paylaştığı gönderiye Kadirov, "Dünyada eşi benzeri olmayan bir yakın korumaya sahibim. Bugünden sonra korkacak hiç bir şeyim yok” notunu düştü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI