radyobir
radyobir

Cem çaldı, Defne ve Ozan söyledi

Komedyen Cem Yılmaz, önceki gece Nişantaşı'nda bir mekanda sahne alan sevgilisi Defne Samyeli'yi dinlemeye gitti. Yanında yakın dostu Ozan Güven'de vardı.

10 Kasım 2018 11:45 | Kategori: Magazin

Sevgilisinin performansı karşısında heyecanlanan Yılmaz, bir anda kendini Ozan Güven ile sahnede buldu. Defne Samyeli,  Ozan Güven ile birlikte MFÖ grubunun ‘Ele güne karşı’ isimli parçasını söylerken, Yılmaz’da sevgilisine ve Güven’e bateri çalarak eşlik etti.

Mekana gelen misafirlere unutulmaz bir gece yaşatan üçlü, dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenince sabaha karşı mekanın otoparkından kaçarak çıktı. Mekan çıkışı üçlüye. birde sarışın bayan eşlik etti.

Komedyenin Levent’teki evine girerken görüntülenen Yılmaz, Samyeli, Güven ve sarışın bayan muhabirlerin sorularını yanıtlamadı. Kameraları karşısında görünce sinirlenen Yılmaz, ‘’Burası kulüp önü değil, benim evimin önü’’ diyerek sitem etti. Yapımcı Muzaffer Yıldırım ve sevgilisi İrina da geceye katılanlar arasındaydı

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI