radyobir
radyobir

Cem Yılmaz ile İdil Fırat pişti oldu!..

Geçtiğimiz hafta başında küs olan sevgilisi Özge Sabuncu'yla barışan Cem Yılmaz, önceki gece Ataşehir Watergarden'deki DasDas adlı mekanda İdil Fırat'la pişti oldu...

26 Mart 2018 02:48 | Kategori: Magazin

Mor ve Ötesi grubunun konserini ortağı Muzaffer Yıldırım’la izleyen Yılmaz, burada İdil Fırat’ın da bulunduğu dört kişilik kız grubuyla karşılaştı.



Gece sonuna kadar birlikte eğlenen Cem Yılmaz ve arkadaşları mekandan ayrılırken görüntülendiler.

GERGİN BİR ORTAM

Mekanı kalabalık arkadaş grubuyla terk edeceği sırada gazetecilerin olduğunu öğrenen Cem Yılmaz, DasDas’ı Muzaffer Yıldırım ve iki erkek arkadaşıyla birlikte terk etti. Cem Yılmaz’ın ağzını bıçak açmazken, Muzaffer Yıldırım "Bu fotoğraf işi iyi olmadı. Siz nereden geldiniz? Artık ‘dört erkek eğlendiler, bir arabada görüntülendiler’ diye yazarsınız” dedi.



İdil Fırat ve arkadaşlarıysa mekanı terk edecekleri sırada patlayan flaşlar yüzünden şoke oldular. Yaklaşık 15 dakika mekanın bir köşesinde konuşan arkadaş grubu, DasDas’tan çağırdıkları UBER ile ayrıldılar.



İdil Fırat muhabirlerin "Cem Yılmaz’la birlikte konseri izlediğiniz doğru mu? Cem Bey ve arkadaşlarıyla mıydınız?” şeklindeki soruları yanıtsız bıraktı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI