radyobir
radyobir

Cem Yılmaz'ın filmine suç duyurusu!..

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın son sinema filmi halktan beklediği ilgiyi görmedi. İzleyenlerin memnuniyetsizliklerini ifade ederek sinema salonlarından çıktığı "Pek Yakında"nın içerdiği meşrubat reklamı tadındaki sahneler dolayısıyla da tepki çektiği gözlendi..

15 Ekim 2014 16:01 | Kategori: Sinema

Sigara, alkollü içki ve meşrubat sahnelerinin "özendirici" boyutta olduğu gerekçesiyle Prof. Orhan Kural tarafından suç duyurusunda bulunulduğu "Pek Yakında"da 15 sahnesinde toplam 10 dakika sigara ve Pepsi Cola ve Latte kahve reklamı yapıldığının altını çizen Prof. Orhan Kural reklamının yapılması yasak olduğu halde filmin bütününde gizli sigara reklamı yapıldığını söyledi.
Pek Yakında’yı izleyenlerin sosyal medyadaki paylaşımlarında da benzer yorumlara "Turkcell’den ne kadar para alındığı" sorusu eklendi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI