radyobir
radyobir

Cem Yılmaz ve Hülya Avşar'dan dans şov

Sinema dünyasından 200 kişi, 'Türk sinemasının en iyi 10'lar'ını seçti. Sinemanın en iyi '10 drama filmi', '10 komedi filmi', '10 yönetmeni', '10 drama kadın oyuncusu' gibi 11 kategoride belirlenen isim ve yapımlara ödülleri önceki gece CVK Bosphorus Park Hotel'de düzenlenen törenle verildi.

25 Mart 2015 07:53 | Güncelleme :25 Mart 2015 12:21 | Kategori: Magazin

Gecede ödül alan isimler arasında Nebahat Çehre, Selda Alkor, Fikret Kuşkan, Hülya Avşar, Meltem Cumbul, Fatoş Günay, Ayşen Gruda, Binnur Kaya, Demet Akbağ, Nevra Serezli, Perran Kutman, Yasemin Yalçın, Ata Demirer, Cem Yılmaz, Engin Günaydın, Metin Akpınar, İlyas Salman, İzzet Günay, Ediz Hun, Yavuz Turgul ve Zeki Demirkubuz da vardı. Ödülleri yine ünlü isimler takdim etti.

Farah Zeynep Abdullah, Buğra Gürsoy, Melisa Sözen, Serkan Keskin, Nesrin Cevadzade, İlker Kaleli, Bergüzar Korel, Selçuk Yöntem, Serenay Sarıkaya, Hatice Şendil, Cansel Elçin, Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Sinem Kobal, Zafer Algöz, Hatice Aslan, Barış Kılıç, Nihal Yalçın ve Engin Altan Düzyatan, ödül vermek için sahneye çıktı.

Ceyda Düvenci ile Yekta Kopan’ın sunduğu gece, ENBE Orkestrası’nın konseriyle renklendi. Orkestraya "Fırat” türküsünde Bergüzar Korel, "Firuze”de Serenay Sarıkaya, "Dağlar Dağlar” şarkısında da Zafer Algöz eşlik etti. Gecenin toplu fotoğrafını ise duayen fotoğrafçı Ara Güler çekti.

Cem Yılmaz ve Hülya Avşar’ın dans şovu alkış topladı.



Serenay Sarıkaya, Hülya Avşar ve Ceyda Düvenci, "Happy” şarkısında sahnede dans etti.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI