radyobir
radyobir

Cenk Eren'den Hülya Avşar'lı klip sürprizi

Uzun Bayram tatili dolasıyla turizmcilerin yüzü gülerken Bodrum'da sezonu neredeyse yüzde yüz doluluk ile geçiren Thor by Alkoçlar Exclusive Otel'de düzenlenen Alkoçlar Bodrum Geceleri'nde geçtiğimiz akşam Cenk Eren sahne aldı. Cenk Eren gece boyunca yorumladığı şarkılar ile kendisini dinlemeye gelen tatilcilere keyifli saatler yaşattı.

02 Eylül 2017 10:09 | Kategori: Magazin

Thor by Alkoçlar Exclusive Otel'de sahne öncesi kısa bir röportaj veren sanatçı gelecek ile ilgili bomba açıklamalarda bulundu.

Bayram dolasıyla yoğun bir tempoda sahne alan Cenk Eren bayram sonrası birkaç haftalık tatil için rotayı Amerika’ya çevirmiş. Tatil sonrası klip çalışmalarına başlayacak olan ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın yönetmenliğinde yeni bir klip çekecekmiş. Hülya Avşar’ın da ilk kez kamera arkasına geçip yönetmenlik yapacağı ilk performansı sanatçı Cenk Eren gibi hayranları tarafından da büyük bir merak konusu olacak gibi.

16 parçadan oluşacak yeni albümü 3. Proje albümü ile hayranlarının karşısına Mart gibi çıkacak olan ve bomba bir albüm diyerek iddialı konuşan sanatçı konusu hakkında ser verip sır vermezken sadece albüm ismi "Üç kadın bir erkek” demekle yetindi…

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI