radyobir
radyobir

Cenk Gönen G. Saray'a geri dönüyor

Geçen sezon başında Galatasaray'dan İspanyol ekibi Malaga'ya transfer olan Cenk Gönen, La Liga'da forma şansı bulmakta zorlanıyor.

28 Aralık 2017 12:10 | Kategori:

ir dönem Beşiktaş veGalatasaray’da forma giymiş olan kaleci Cenk Gönen, İspanya’da umduğunu bulamadı. 29 yaşındaki file bekçisi, sezon başında transfer olduğu La Liga ekiplerinden Malaga’da adeta hayal kırıklığına uğrarken, bu sezon hiç forma şansı bulamadı.

Bu sezon La Liga’da 3 mücadelede kadroya giren Gönen, uyluğundaki sakatlık sebebiyle de sarsıldı. İspanya Kral Kupası’nda sadece 2 maç kadroya giren deneyimli eldiven, bu sezon Malaga forması ile 5 kez kadroda bulundu. Cenk Gönen, bu sezon kadroya girdiği maçlarda ise süre alamadı.

Geri dönüş iddiaları

Sezon başında sarı-kırmızılı ekipten 200 bin Euro’ya İspanyol ekibi Malaga’ya transferi gerçekleşen file bekçisinin, sezon sonunda Malaga ile yollarının ayrılmasının beklendiği iddia edildi. Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Cedrick Carroso’yu gözden çıkardığı ve Muslera’nın yedeği olarak Cenk Gönen’i düşündüğü ileri sürüldü

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI