radyobir
radyobir

Cenk Tosun açıklaması

Everton'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'tan rekor bir bedelle transfer ettiği milli futbolcu Cenk Tosun, bu sezon gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yarattı.

27 Mart 2019 15:25 | Kategori:

Bu sezon takımıyla çıktığı 25 maçta 3 gol ve 3 asist kaydeden golcü oyuncuyla ilgili Everton'ın eski futbolcularından Kevin Campbell'dan çok konuşulacak bir yorum geldi.

Campbell, Falcon Blues TV adlı bir YouTube kanalına verdiği demeçte Cenk'le ilgili olarak "Beğensek de beğenmesek de takımda bir santrfor görmek istiyorum. Romelu Lukaku gittiğinden beri o bölgede bir boşluk var. Tosun geldi ve fena oynamıyor ama bu, sorunu çözer mi? Bence hayır." yorumunu yaptı.

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen 49 yaşındaki eski golcü sözlerini "Nasıl oynaması gerektiğini biliyor ama oraya daha üst düzey bir santrfor gerekiyor." cümleleriyle tamamladı.

Everton son oynadığı lig maçında sahasında Chelsea'yi 2-0 yenerken, Milli futbolcumuz süre alamamıştı...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI