radyobir
radyobir

Cenk Tosun'la ilgili önemli açıklama

Süper Lig ve Avrupa liglerindeki başarılı performansı sonrası Beşiktaş'tan Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un, yeniden siyah-beyazlı formayı giyebileceği ihtimali İngiliz basınında sıkça dile getirilmeye başlandı...

16 Kasım 2018 11:42 | Kategori:

Liverpool Echo gazetesinin Everton muhabiri Adam Jones, Cenk Tosun'un takımdaki geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Everton'da süre alamıyor

Marco Silva'nın gelmesinin ardından Everton'da Cenk Tosun'un aldığı süre gittikçe azalmaya başladı.

Geleceği tartışma konusu oldu

Richarlison'u forvete koyarak yeni bir sistem oturtan Everton'ın son maçlarda başarılı sonuçlar almasıyla Cenk Tosun'un takımdaki geleceği de tartışma konusu oldu.

"Yeterince top alırsa gerçek Cenk Tosun'u görebiliriz"

Cenk Tosun'a diğer oyuncuların yeterince servis yapmadığını savunan Everton muhabiri, "Eğer yeterince top alırsa gerçek Cenk Tosun'u görebiliriz. Ancak şu ana kadar bu gerçekleşmiş değil" diye konuştu.

Jones: "Beşiktaş'ın ilgisi yeni gelişmeler yaşatabilir"

Takımın bu sezon iyi transferler yaptığını ancak hücum sorununu yine de çözemediğini belirten Jones "Yeni sistemde herkes golcü olarak öne çıkabiliyor. Spesifik olarak bir oyuncu için takımın golcüsü diyemiyoruz. Ayrıca eski kulübü Beşiktaş'ın ona olan ilgisi yeni gelişmeler yaşatabilir" dedi.

"Kendisini kanıtlamış bir golcü"

Cenk Tosun'un geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde kendini kanıtlamış bir golcü olduğunun altını çizen Everton muhabiri "Diğer oyuncular Cenk Tosun'a yardımcı olursa Türk golcü Marco Silva'nın vazgeçilmezi olur" ifadesini kullandı.

Eski takım arkadaşlarıyla görüşüyor

Öte yandan Cenk Tosun, Beşiktaş'taki arkadaşlarıyla iletişimi koparmadı. Beşiktaş yöneticileri de daha önce verdikleri röportajlarda, "Cenk Tosun bizim evladımız. Kapımız ona her zaman açık" ifadelerini kullanmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI